Du har våre ord

Som kinesisk leverandør og produsent av leketøyutstyr for kinesisk kvalitet, setter Kiwi stor stolthet i kvaliteten på alt vi lager. Mer enn bare en kontrakt, er vår garanti vårt personlige engasjement og beste ettersalgsservicetjeneste at du vil være fornøyd med kjøpet ditt fra nå til fremover.

Kiwi garanterer at tre års garanti for at alt utstyret til lekeplassen til den opprinnelige kjøperen er fri for konstruksjonsfeil på grunn av feil i materialer eller produksjon under normal bruk, rutinemessig vedlikehold og installasjon i samsvar med våre publiserte spesifikasjoner. Alle garantiene starter på datoen for produsentens proforma faktura og avsluttes på slutten av angitt periode.

Erstatningsdelene er gratis, men Kiwi vil ikke være ansvarlig for leveringskostnadene eller skaffe arbeidskraft eller arbeidskostnadene for fjerning av de mangelfulle delene og installasjonen av eventuelle erstatningsdeler. Erstatningsdeler garanteres for balansen i den opprinnelige garantien.

Kiwi skal ikke være ansvarlig for feilene som skyldes misbruk, uaktsomhet, hærverk, ulykke; tillegg eller substitusjon av deler; modifisert eller endret; utsatt for saltvann eller salt spray og andre påvirker tilstanden eller driften av strukturen.

Kiwi lekeplassutstyr er designet og produsert i høye kvalitetsstandarder, hvis de brukes riktig, overvåket og godt vedlikeholdt, vil de gi mange års morsom opplevelse for barna våre.

1