Utendørs lekeplassutstyr for barn

Varenr .: KW-1051A|Størrelse: 1060 * 680 * 580cm|HDPE-tema|Alder for: 3-15 år (barn under 15 leker med tilsyn av voksne)

Produktdetaljer

Utendørs barn' s lekeplassutstyr

Utendørs HDPE lekeplassutstyr for barn

Hvis du kan forestille deg det, kan vi lage det fra skog og fantasy skapninger til logoer, ikoner eller dine egne design! Vakre tilpassede detaljer og farger er tett innlagt for holdbarhet. Grafiske paneler kan være tosidige og er tilgjengelige i Kiwi-plastfarger.

1a

2

Selskap

3 Company

Verksted

4 Workshop

5a

5b

6 Metal-a

6 Metal-b

Sertifikater

7 Certificates

Installasjonsinstruksjoner

8 Installation Instructions

Bestillingsprosess

10 Ordering Process

Unpowered Outdoor Children' s produsent av lekeplassutstyr skaper lykke for barn

Den allsidige og sunne utviklingen av barn' s sinn og kropp er noe som moderne foreldre mer og mer tar hensyn til. Dette er et uunngåelig fenomen fordi folk' s barnepass blir stadig mer vitenskapelig. I løpet av de siste to tiårene har også ikke-drevne barn' s leketøy utviklet seg jevnt og trutt på grunn av denne etterspørselen. Så lenge folk går ut av hjemmene sine, i lokalsamfunn, fritidsparker, lekeplasser for barn&# 39, og til og med kommersielle arenaer i velstående områder, er forskjellige lekeapparater for barn&# 39 overalt, slik at barn kan nyte moro når som helst , hvor som helst. La barna oppleve moroa med sunn fornøyelse mens de nyter fritiden. Ikke-drevet lekeplassutstyr er så populært på grunn av følgende fordeler.

Den kan tilpasses forskjellige lekeplasser og innendørs og utendørs typer. På grunn av tilpasningsevnen til ikke-elektriske utendørs lekestrukturer, er applikasjonsområdet veldig fleksibelt, sammenlignet med de store og dyre spesielle kraftdrevne barn' s underholdningsutstyr, er investeringskostnadsfordelen veldig åpenbar. Unpowered barn' s lekeapparater er menneskerettede, og selvjustering oppfordres til leketrening i konserter. Derfor kan denne typen lek som er nærmere naturen bli elsket av barn i alle aldre. Unpowered adventure lekeapparater for barn har også en uimotståelig sjarm i inn- og utland.

Driften og vedlikeholdet av utstyret er enkelt og krever ikke mye senere kostnadsinvesteringer. Den fleksible kombinasjonsmetoden bidrar også til iterativ oppgradering av produkter, og bidrar også til bærekraftig utvikling av lekeplassutstyrets økologi.

Den tematiske situasjonelle spillopplevelsen er forskjellig fra mange elektriske underholdningsenheter som bare monotont understreker opplevelsen av sensorisk stimulering. Unpowered utendørs lekesett for barn har rikholdig og mangfoldig spillinnhold, og det er laget forskjellige samarbeidsmodus for teamet. Og aktiviteter kan integreres i ulike scenarier og temaer.

Kiwi er et profesjonelt selskap som driver med design og produksjon av' s utendørs lekeplassutstyr, og tilbyr ikke-standard tilpassede tjenester for' s lekeplasser. Ourcompany produserer barn' s lysbilder, plastleker, klatringutstyr, barn' s møbler, treningsutstyr og annet lekeapparat.

Hot Tags: utendørs lekeplassutstyr for barn, leverandører, produsenter, kjøp, pris

Forespørsel

You Might Also Like