Utendørs treningsutstyr for parker

Varenr: KW-1123A|Type: Elliptisk Cross Trainer |
Dimensjon: 110 * 55 * 151 cm (L * B * H)

Produktdetaljer

Utendørs treningsutstyr for parker

Arbeidet område:Over- og underarmer, øvre og nedre ben, bryst og rygg, hofter.

Funksjon:Elliptical styrker overkroppen og underkroppsmuskulaturen og gir fordeler med kardio og muskulær utholdenhet. Den rullende bevegelsen til den elliptiske kombinerer bevegelsene til å gå, løpe og gå på langrenn.

Instruksjon:1. Ta godt tak i begge hendene på stanghåndtakene, trå begge føttene på pedalene; 2. Skyv armene& ben i motsatt sirkelbevegelse; 3. Bytt mellom bevegelse forover og bakover for å forbedre treningen; 4. Oppretthold en jevn, kontrollert bevegelse under treningen; 5. Øk varigheten når kondisjonen forbedres.

3b

Verksted

Produksjonslinje for metalldeler:

Galvanisert rørforberedelse → Rørskjæring → Bøying → Stansing → Sveising → Polering → Sandblåsing → Fargepulverbelegg→ Montering→ Emballasje

6 Metal-b

Sertifikater

7 Certificates

4

Kort beskrivelse av EN ISO 20957-9 standard for elliptisk maskin for utendørs treningsutstyr

1. Definerer kategorien elliptiske trenere, som ikke bare dekker produkter i det vanlige markedet, men som også har veiledende betydning for fremtidig produktdesign.

2. Det ble stilt klare og klare krav til den strukturelle utformingen, inkludert bevegelige rekkverk, fotrekkverk og sklisikker overflate på foten, som ryddet forståelsesbarrierer for design- og kvalitetskontrollpersonalet. Utformingen av enden av det bevegelige armlenet trenger ikke å oppfylle minimumsdiameteren på 50 mm. Den kan også utformes i en omvendt U-form for å redusere risikoen for piercing i øynene.

3. Testkravene er betydelig forbedret, for eksempel stabilitet, håndteringsbelastning, dynamisk belastningstesting og andre krav. I den dynamiske belastningen må ikke bare 50% av den maksimale brukerens' s vekt belastes på hvert fotstøtte, men også 10% av den maksimale brukeren' s vekt må belastes på det bevegelige armlenet.

4. Instruksjonene og merkekravene er endret. Minn brukerne på at den elliptiske treneren ikke er utstyrt med et fritt svinghjul, slik at de bevegelige delene ikke kan stoppes umiddelbart.

Hot Tags: utendørs treningsutstyr for parker, leverandører, produsenter, kjøp, pris

Forespørsel

You Might Also Like