Utviklingsutviklingen i barneindustrien

- Nov 16, 2020-

Utviklingen trenden av barnas leketøy industrien


Teknologisk innovasjonstrend av intelligente leker: Med kontinuerlig fremgang av Kinas industrielle transformasjon og oppgradering, har mitt lands kunstige intelligensindustri utviklet seg raskt etter landets sterke støtte. Fra analysen av nylige offentlige arbeidsrapporter kan man se at utviklingsutsiktene til kunstig intelligens-industrien er ubegrenset. Når det implementeres i spesifikke bransjer, har relatert teknologi vært mye brukt i informasjonsflyten og logistikkstyringen til tradisjonelle bedrifter. Innen barns utdanning har kunstig intelligens-teknologi også blitt gradvis brukt. Barnas leketøy industrien har også samtidig åpnet teppet på anvendelsen av kunstig intelligens teknologi.


Ekte interaktiv leketøysopplevelse starter en ny bølge: den raske iterative oppdateringen av virtuell teknologi har satt i gang en teknologisk revolusjon innen leketøy interaktiv opplevelse. Fra VR til AR har virkelighetsinteraksjonsteknologi utløst en ny bølge i lekebransjen, noe som vekker barns entusiasme for lek, og nye teknologier som integrerer fordelene med AR og VR blir også introdusert. Den høyt utviklede interaktive opplevelsen for blandet og integrert virkelighet åpner opp for en bedre teknologisk interaktiv lekeopplevelse for barn. I denne nye teknologien bruker barn ikke bare visjon og berøring til å samhandle, men kan også mobilisere hørsel, lukt og til og med smak og andre oppfatninger og interaktiv lekeopplevelse mellom leker, noe som gir barn en mer tredimensjonal og realistisk leketøysinteraksjonsopplevelse.

IMG_9643

Leker fokuserer på å dyrke barnas personlighet: moderne unge foreldre er de viktigste kjøpsgruppene av barneleker, og leker som barn liker må også godkjennes av foreldrene. Denne generasjonen av unge foreldre er generelt høyt utdannet, og har dannet en distinkt og personlig forbrukeretterspørsel i diversifisert epoke, noe som også gjenspeiles i forbruket av barns leketøysprodukter. Foreldre krever ikke bare nøyaktig posisjonering av leker, men også et klart formål i funksjonell design. Dette er også et nytt trekk ved barnas leketøy produksjon. Barn som bare er barn har nå begrenset sosial plass, så barneleker bør også fokusere på å integrere interaktive funksjoner, slik at barn og andre barn kan kobles sammen gjennom leker for å hjelpe barn å lære å samarbeide og samhandle.

202010251336212298