Den daglige styringen av sikkerhetsmatter i barnehager

- Jan 08, 2021-

Den daglige styringen av sikkerhetsmatter i barnehagene


Barnehager er et viktig bruksområde for sikkerhetsmatter. Derfor, i det daglige, hvordan du kan gjøre barnehagens sikkerhetsmatter bedre, brukes fullt ut. Jeg tror at mange ikke kan mestre den vitenskapelige metoden. Så la meg kort introdusere de daglige styringsreglene til barnehagens sikkerhetsmatter.


Rengjør barnehagens sikkerhetsmatte hver dag eller tørr moppen med en behandlet oljefri mopp; våt mopp med kaldt vann og fortynnet kunstig vaskemiddeloppløsning; ikke skyll og glass på noen steder som har falt av; hvis gulvet har skitt eller flekker, kan tørkes forsiktig av; for flekker som er vanskelige å fjerne, kan stålull brukes lett. for steder med hyppige fotgjengere, kan rengjøring utføres.


Sikkerhetsmatter i barnehagen utføres annenhver dag: spray ofte polymert poleringsmiddel for å eliminere sporene etter moppingen, men hvis voks som er påført tidligere er veldig tykk, ikke spray den igjen.


Regelmessig: bakken voks eller poleringsmiddel akkumuleres åpenbart, smusset er innebygd i bakken eller bakken er falmet, voks på bakken bør fjernes; Bruk voksmaskinen for å beskytte gummigulvene for å rydde opp som vanlig.


Forholdsregler for utendørs gummigulvfliser i barnehager: Unngå løsemidler og oljer, og bruk bare støvmopper og alkaliske rengjøringsmidler. Grov stålull eller syntetiske matter, ozon og sollys vil føre til at gummigulvet sprekker og eldes, så unngå det.

202001101012536297_