Sikkerhetspunkter for barn som leker Seesaw

- Apr 05, 2021-

Barnas seesaw er en slags underholdning utstyr for barn som gir barn med sport, fritid og underholdning basert på prinsippet om treningsspak. Barna i begge ender har forskjellige trykkeffekter på seesaw. Den ene siden er makt og den andre er press, danner en konfrontasjon. Avstanden mellom barnet og det mellomliggende faste støttepunktet danner en momentarm. Barna beveger seg ved hjelp av jordens tyngdekraft, ved hjelp av prinsippet om innflytelse, hver svinger fungerer som makt, hver gir akselerasjon for hverandre, og nyter moroa med å løfte og senke i sykluser.


Som en av barnas favoritt utendørs lekeutstyr, enten det er i samfunnet lekeplasser eller fritidsparker, seesaws er utstyrt for barn å ha det gøy. Men for barn som nettopp begynner å leke, hvis de brukes feil, vil det fortsatt være noen uventede situasjoner i leken, spesielt for yngre barn, på grunn av deres dårlige selvkontrollevne, er det best å ha en voksen følge med å leke med seesaw. Ikke la yngre barn leke uten en voksen. I tillegg, når du spiller seesaw, bør de medfølgende foreldrene også ta hensyn til følgende sikkerhetskunnskap.

IMG_8111

Når barnet nettopp har begynt å leke på seesaw og ennå ikke har tilpasset seg, bør den voksne konsentrere seg om å bo hos barnet og ta hensyn til barnets balansekontroll. Hvis barnet ikke har evnen til å opprettholde en god balanse, ta beskyttende tiltak når som helst for å hindre at barnet faller. Skadet. I tillegg til å være oppmerksom på sikkerheten til barnas lek, bør du også observere barnet i den andre enden av seesaw for å se om den andre personen har god balanse. I tillegg bør barn bli guidet en-mot-en til å leke på seesaw. Unngå å sitte på den ene siden og den andre halvparten med flere barn. Barn på begge sider bør også sitte ansikt til ansikt for å leke. Dette er også en viktig garanti for å opprettholde balanse.


Barn må holde rekkverket tett når de leker på seesaw, og ikke gi slipp på hendene på vilje. Føttene skal naturlig lande og sparke for å gi påfølgende innflytelse. Kraften er til og med å holde bevegelsen jevn, og seesaw stiger og faller for å holde tyngdepunktet balansert. Husk å ikke la barnet stå opp fra begge sider av seesaw og gå rundt på strålen på vilje, slik at det er lett å falle på grunn av ubalanse. Det er mange barn som leker seesaws, og de må følge rekkefølgen når det ikke er deres tur, stå på relativt trygg avstand, og vente tålmodig på sin tur.

202007280929095770