Kjøp opplevelse av babyleker

- Nov 19, 2020-

Kjøp erfaring med babyleker


Når barnet fremdeles er veldig ungt, er noen elektriske leker eller noen relativt store utendørs barn&# 39s underholdningsfasiliteter åpenbart for store for babyen. Disse store gutta gjør barna med tap, så hva passer for barn i begynnelsen av livet? Hvor&# 39 er babyleketøyet ditt? I dag skal vi diskutere dette emnet. I løpet av denne perioden er ikke barna' s mobilitet god nok, så de har et uunnværlig vedlegg til babyleker.


Hvis barnet blir skilt fra leketøyet en stund, vil barnet være veldig ulykkelig og til og med opprørt. Leker er uatskillelige små barnevenner, barn kan glemme at de er alene, for når de leker med leker, er de alltid fulle av latter. Derfor er det veldig viktig å kjøpe leker som passer for babyer.


Når barnet bare er noen få måneder gammelt, vil moren være mer oppmerksom på utviklingen av barnets&# 39s gripeevne, samt utvikling av syn og hørsel. For nyfødte babyer i denne perioden, bør de mest passende lekene å leke med være lyse farger. Disse fargene kan tiltrekke barn' s nysgjerrighet og inspirere barn til å strekke ut og berøre og føle. Denne prosessen er utgangspunktet for barn å utvikle fysiske evner. Fleksibilitet og grepstyrke er utviklet.

202011111327325630

Mødre kan prøve å kjøpe noen leker som kan henges på babyens' s seng, eller små leker som kan spille musikk eller små leker i form av naturlige dyr. De fargerike fargene og evnen til å spille musikk gjør at nysgjerrige barn kan ta på og føle lekene. Når babyen kan gripe lekene greit etter en periode med øvelse, vil vanskeligheten gradvis øke.


Etter kontinuerlig trening og vekst har babyen' s atletiske evne blitt mer moden, babyen' s kropp har også blitt betydelig utviklet, og koordinasjonsevnen til lemmer er også blitt betydelig forbedret. Vanskeligheten med babyens' s leker økes hensiktsmessig, slik at barna' s koordinering mellom hånd og øye er videre utvikling av. På dette tidspunktet, når du leker med byggeleker, kan volumet også økes riktig. Når barn leker med byggesteiner med rike former, har fleksibiliteten i hendene blitt betydelig forbedret.

IMG_1051