Ledelse av innendørs lekeplass for barn under epidemien

- Jan 04, 2021-

Drift og styring av innendørs barn' s lekeplass under epidemien


Den nye kronepidemien har påvirket alle&# 39s liv i alle aspekter, spesielt barn&# 39s underholdningsindustri. Etter den samordnede innsatsen i hele landet har epidemisituasjonen i utgangspunktet blitt kontrollert, og menneskers' s liv har gradvis kommet i riktig spor som en&# 39s underholdningsindustri for barn. Utøvere bør også forberede lokalet på forhånd for å ønske det første gjengjeldende forbruket i barneindustrien velkommen.


Som hovedforbruker av barnas virksomhet, vil barn definitivt ha veldig sterke forventninger til det innendørs slemme underholdningsutstyret etter å ha oppholdt seg i et lukket miljø hjemme i noen måneder. Så hvordan desinfisere og desinfisere det slemme underholdningsutstyret etter åpningen av forskjellige steder. Ledelse er en bekymring for enhver utøver og foreldre.


1. Epidemien er ennå ikke helt over. Hvert sted bør kontrolleres strengt, kravene til forebygging av epidemier bør implementeres strengt, og personellet som kommer inn og ut skal registreres og temperatur måles. Enhver kunde skal ikke ignoreres. Hvis kunden har kommentarer, bør han opprettholde tilstrekkelig tålmodighet. Overtalelse, for de som nekter å samarbeide, bør de overtales til å dra i tide, for ikke å ignorere alle&# 39s sikkerhet for litt penger.


2. Kontroller strengt antall personer som kommer inn og leker hver gang, og tilordne spesialpersonell som skal klare det for å forhindre at barn kommer sammen for å leke. For barn som har spillbehov, bør de kommunisere med foreldrene sine, holde sikker avstand og følge instruksjonene i veiledningene. Resepsjonspersonalet kontrollerte strengt antall besøkende og beroliger kunder som har det travelt.


3. Utfør desinfeksjonshåndtering på innsiden av lokalet regelmessig. I prinsippet desinfiser minst to ganger om dagen. Desinfiser og ventiler i tide etter at gjestene drar ved middagstid, desinfiser og forhindre epidemier før de stenges om natten, og ventiler i tide før de åpnes neste dag for å forhindre avl av bakterier. Et annet poeng er at det anbefales at hvert sted kan vurdere å utstede engangshansker, masker og andre gjenstander når de går inn på lokalet, slik at det også kan vinne foreldrenes gunst mens de vurderer sikkerheten til lokalet.


4. Det er nødvendig å opprettholde god kommunikasjon med den lokale epidemiforebyggende avdelingen i tide, rapportere den unormale situasjonen i lokalet i tide, forstå om det er mennesker med feber i nærområdet, stenge forretningslokalene i tide og samarbeide med den nasjonale epidemiforebyggingspolitikken.

O1CN01GyR1sg1ERsir21ame_!!2200637160349