Fordeler med å åpne lekeplasser i byene

- Mar 26, 2021-

Før du vet det, åpner flere og flere lekeplasser i byer og tettsteder. Kanskje du ikke forstår. Hvorfor har åpningen av lekeplasser i byer og tettsteder forårsaket en mani? Noen foreldre klaget en gang. Jeg må ta med barna mine ut for å leke, men jeg vet ikke hvor jeg skal dra. Jeg finner ikke en lekeplass her. Det er ikke som en stor og mellomstor by. Du kan gå til lekeplassen når du besøker et supermarked. Dette kan være forskjellen mellom en township og en stor og mellomstor by Det kan sees fra dette at det er færre mennesker som starter bedrifter i byer og townships. Det er ikke slik at prosjektutsiktene ikke er gode, men at flere velger store og mellomstore byer med større gründermuligheter. Det kan også vise at mange prosjekter i byer og tettsteder er relativt mangler. Utviklingsområdet er imidlertid relativt stort. La oss analysere for alle, sammenlignet med store og mellomstore byer, om townships er mer egnet for lekeplasser, og hva er fordelene med townships for lekeplasser.

IMG_6408

Økonomien i township har bare forbedret seg de siste årene, men det er langt fra store og mellomstore byer, og på grunn av de økonomiske forholdene i township, mange mennesker velger å gå ut på jobb, forlater nesten eldre og barn hjemme, og de fleste av de unge er rushing mot det. Dette skyldes også store og mellomstore byer. De ønsker å åpne en butikk i en township, men strømmen av mennesker kan ikke støtte det, så mange mennesker gir opp ideen om å starte en bedrift.


Men de siste årene har strømmen av mennesker i byer og landsbyer økt betydelig, og ulike butikker har gradvis økt. Fordi økonomiske forhold har vært bedre beskyttet, har folk gradvis startet bedrifter i byer og landsbyer, og investering i lekeplasser er et gjennombrudd. Det var ingen lekeplass tidligere. Plutselig åpner en lekeplass gjør foreldrene veldig glade, og unge mennesker i dag aksepterer nye ting raskere. Enten det er for foreldre eller investorer, er det relativt tomt å åpne lekeplasser i byer og landsbyer og har en relativt stor attraksjon. Kombinert med billigere leieavgifter, er kostnaden for å åpne en butikk lavere. Dette er en fordel som store og mellomstore byer ikke kan nyte, og store og mellomstore byer står overfor dyre leieavgifter.

IMG_6409

Det er mange barneparker i store og mellomstore byer. Hver barnepark er mer konkurransedyktig og har en relativt høy elimineringsrate. Trafikkfordelen forårsaket av økningen i befolkningen i byer og tettsteder vil uunngåelig være til nytte for barneparkene så lenge plasseringen og analysen er rimelig. . Faktisk er folk i byer og landsbyer ikke krevende. Så lenge lekeplassutstyret er trygt og prisen er relativt rimelig, kan lekeplasser drives under normale omstendigheter. Med merkevarestøtte er suksessraten høyere, men store og mellomstore byer er forskjellige og konkurransedyktige. Større, høyere krav i alle aspekter, utstyr ikke bare romanen, men også morsomt og tryggere, prisen er billigere, dekorasjonen må være høy, og feilfrekvensen er høyere.

a4fc46001b1949ca9ad0a84c30d575e0_