Overlegne materialer oppnår overlegne produkter med dyktige prosesser

Miljøvennlig plast

Rotasjonsstøpt LLDPE fra førstekvalitets polyetylen importert fra Korea, mat-kvalitet, pigmentfarge-sammensatt for overlegen fargeegthet og konsistens, UV- og slagfasthet, alder og statisk motstandsdyktig.

1

Galvaniserte innlegg

¢ 114 * 2,0 galvanisert stålrør (diameter 114 mm, tykkelse 2 mm), med 0,45 mm PVC-skumbelagt.

¢ 48 * 1,5 galvanisert stålrør (diameter 48 mm, tykkelse 1,5 mm), svampdeksel utenfor.

2

Sterke og trygge plattformer

Plattformene våre er laget i ett stykke, perforert på stålet for å gjøre det mer kraftig, skrensikkert og enkelt for vannlekkasje, edgefold, forsterket med ekstra støttebjelker på bunnen av plattformen, og deretter forseglet i gummibelegg for å lage det mykt for barn å leke.

3

Super holdbar maling

Superbestandig polyesterpulverbelegg gir forbedrede, lettstabile pigmenter for overlegen UV-stabilitet og falmebestandighet. Ultraviolett stabiliseringsteknologi for langvarig farge og ytelse.

4

klemmer

Aluminiumslegering, sterkere og enkel å bruke, får aldri rust.

5

Tøffe tau

Tauklatrestrukturen vår er laget av 16mm ståltau, de galvaniserte ståltrådkjernene i seksstrengene er induktivt smeltet sammen til polyamidbelegg for overlegen slitestyrke og UV-fargefasthet.

6


Mer materiell informasjon om våre produkter vennligst ta kontakt med vår salgskonsulent. Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha, takk for at du besøker oss!