Innendørs lekeplass trampolinepark

Varenr.: KW-1504A | Dimensjon: Tilpasset | Farge: Tilpasset

Produktdetaljer

Vi har trodd at kvalitet er sjelen til Indoor Playground Trampoline Park. Vi bruker bare de beste materialene og følger strenge produksjonsstandard, trygge, holdbare og godt designede tilpassede trampolineparker til våre kunder.

Prosjekt sak

1a

1c

Produkt Beskrivelse

2

Spill aktiviteter

5b

Materiale ogWorkshop

6b

Med mange eksperter og avansert utstyr i vår fabrikk, er vi engasjert i design, produksjon og salg av kombinert innendørs lekeplass. Vårt firma som en av de profesjonelle produsenter og leverandører på dette feltet, kan tilby deg tilpasset service til konkurransedyktig pris.

Kiwi lager en spesialdesignet hovedtrampolipolitbane som er verdig en midtpunktposisjon i parken din. Tilpassede fargematter og pads viser frem merkevaren din, og vinklede vegger, trampolinelysker, minikuber og andre morsomme attraksjoner vil holde små barn og voksne barn samtidig trygge og inspirerte til å få naturen på.

Sertifikater

7 Certificates

Behandle for å legge inn en bestilling

10 Ordering Process

Hva er de viktigste prosjektene i den store trampolineparken?

Store trampolineparker er nå hovedsakelig et av rekreasjons- og forbruksprosjektene for unge mennesker. Mange store trampolineparker er nå populære gjennom sosiale medier forfremmelse. Du kan se alle typer trampoliner, klissete vegger, gress skli, etc. via Internett. Denne typen prosjekt tiltrekker seg unge mennesker som er i jakten på friskhet og spenning å spille. La oss nå snakke om hva som er hovedprosjektene i den store trampolineparken?

1. Hold deg til veggen

Når du spiller, kan du sette på spesielle klær først, som ser oppsvulmet ut. Så hoppet han kraftig mot veggen, som om han satt fast på veggen, det var veldig spennende og interessant å spille.

2. Ulike vanskelige handlingselementer

Mange ekstreme idrettsutøvere bruker trampoliner for å spille fancy basketball. I dette tilfellet kan du trene og føle moroa med å spille basketball. Spesielt mange vanskelige bevegelser er vanskelige å gjøre i normale tider. Det er veldig spennende. Noen mennesker liker også å spille i svampbassenget og utfordre noen vanskelige dykkebevegelser. Forresten, de kan også løse frykten for høyder.

3. Sprett prosjekt

Når denne typen prosjekt spiller, er det sprettevnen, og ulike sprettbevegelser kan utføres på trampolinen. Noen ganger kan du leke med familien din og prøve flere utfordringer. Noen trampolineparker vil også sette opp store aktivitetssteder, og noen ganger vil det være et firkantet trampolineområde, som er relativt bredt, noe som også i stor grad stimulerer alles interesse for å spille. Når du spiller, bør du bruke riktig styrke til å mestre rytmen. Selv om du spiller for en ettermiddag, vil du ikke føle deg sliten, og du vil kunne oppnå en god vekttap effekt.

Ovennevnte er de vanlige typer prosjekter i store trampoline parker.

Kiwi lekeplass allerede service kunder over hele verden, gir full pakke løsning for barna lekeområde, inkluderer myk lekeplass, trampoline park, småbarn lek, veggspill, oppblåsbare, Ninja kriger, lase tag, klatrevegg, eller stort sett alt annet relatert til familieunderholdning. Vi har mye prøve lekeplass med priser for din referanse. Vi kan tilby tilbud, inkludert fraktkostnader og installasjon. Bare gi oss beskjed om hvordan vi kan bidra til å gjøre din nye virksomhet mer vellykket.

Hot Tags: innendørs lekeplass trampoline park, leverandører, produsenter, kjøpe, pris,

Forespørsel

You Might Also Like