Byggestein til salgs

Varenr: KW-1328A|Dimensjon: Tilpasset|Tema: Tilpasset

Produktdetaljer

Store myke skumbyggesteiner for barn

Fysiske aktiviteter i innendørs lekeplassutstyr gjør at barna kan holde seg sunne, stimulere sinnet og sosialisere seg. Det er mange helsemessige fordeler, både fysiske og mentale, når det gjelder trening og å være aktiv. Barn lærer også å sosialisere, kommunisere godt og løse problemer med jevnaldrende når de er engasjerte i sosial lek.

Prosjekt sak

IMG_1044

Vi hjelper innendørs underholdningssenter, førskoler, barnehage, kjøpesenter, supermarked og andre sluttkunder med å bygge sin innendørs lekeplass, fra planlegging til sluttinstallasjon og utover.

IMG_4096

IMG_4101

Sertifikater

7 Certificates

Prosess for å plassere en ordre

10 Ordering Process

EVA Building Block Til salgs, for å lage et mykt byggesteinrom eksklusivt for barn

Byggesteinsbygningsspillet gjenspeiler kreativt livet rundt barn gjennom fantasien, og gjenspeiler deres inntrykk av livet rundt dem ved å konstruere og konstruere forskjellige bygninger eller gjenstander.

Byggesteinsleker er de beste lekene for tidlig utdannelse for opplæring av' s intelligens. Det gir flere muligheter til å bruke fantasien og kreativiteten. Barn må først tenke på hva de ønsker å bygge, observere og tenke på hva slags moduler de skal velge for å gjenspeile bildet de tenker. Derfor er barn' s fantasi, strukturell tenkning og modellering ferdigheter gode øvelser og kan utvikle barn Romoppfatning, kreativitet, lek barn' s organisasjon og forståelse, forbedrer utholdenhet og interesse for arkitektonisk vitenskap.

I ferd med å bygge blokker ble barna' s nysgjerrighet og lekende natur frigjort!

Hot Tags: byggestein til salgs, leverandører, produsenter, kjøp, pris

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like