Utendørs klatreutstyr for barn

Varenr: KW-1371A|Dimensjon: 920 × 790 × 485cm|Alder for: 3-15 år (barn under 15 leker med tilsyn av voksne)

Produktdetaljer

1a

Klar for å klatre, gli eller oppdage?

Vi' vil gi deg en helt unik, oppslukende lekopplevelse i vårKids utendørs klatreutstyr med smart, innovativ lekedesign.

Lekeplassens klatrestativ tillater barn å følge sitt naturlige instinkt for å krype, krype og klatre. Klatring forbedrer balanse, koordinasjon, motoriske ferdigheter og øker kondisjonsnivået.

1-1b

2

Verksted

4 Workshop

6 Metal-a

6 Metal-b

Sertifikater

7 Certificates

Bestillingsprosess

10 Ordering Process

Vanlige typer fysiske treningsfasiliteter

Treningsfasiliteter for fysisk trening bør sees ofte for alle nå. Treningsanlegg for fysisk kondisjon viser til det generelle navnet på forskjellig utstyr som brukes i treningsprosessen for fysisk form. Ekspansjonsopplæringsutstyr er vanligvis delt inn i ekspansjonsutstyr i høy høyde, ekspansjonsutstyr for felt, ekspansjonsutstyr for vann, fjellklatringutstyr, ekspansjonsutstyr for ungdom og barn, ekspansjonsutstyr for militær opplæring og ekstrautstyr for ekspansjonsutstyr. Fysisk treningsutstyr er klassifisert i henhold til nåværende brukere, og kan deles inn i barn' s fysisk trenings- og utviklingsutstyr, ungdoms fysisk trenings- og utviklingsutstyr og militært fysisk treningsutstyr.

1. Utendørs klatreutstyr for barn

Det er mange utstyr for barn' s fysiske trening og utvikling, slik som barn' s klatrevegger, barn' s klatrestativ, små labyrinter, barn' s barrierer, hindringsklatring, barn' s kombinasjonsstativ, etc.

2. Ungdoms fysiske trenings- og utviklingsutstyr

Vanlige typer utstyr inkluderer bro med en planke, bro med åtte tegn, pålitelig ryggfall, ødelagt bro i høy høyde, klatrevegg og teamutfordring.

3. Militært fysisk trenings- og utviklingsutstyr

Vanlige typer fasiliteter er: treningsutstyr i høy høyde for militærutvikling, treningsutstyr for feltmilitærutvikling, treningsstativ for psykologisk atferd, militære hindringsløp og omfattende militære treningstativ for klatring.

Hot Tags: klatreutstyr for barn, leverandører, produsenter, kjøp, pris

Forespørsel

You Might Also Like