KIWI ble grunnlagt i Qiaoxia Town i Wenzhou, som er kjent som “The Capital of Playground Equipment in CHINA” i 2010 , med et oppdrag å dele lekeapparater av høy kvalitet produsert i Kina med barna over hele verden. Som en global profesjonell produsent av lekeapparater har Kiwi en erfaren og moden produksjonsprosess fra design, produksjon, installasjon, testing, pakking, levering og ettersalgsservice.


Vi leverer utendørs lekeplasser, utendørs treningsutstyr, innendørs lekeplasser, innendørs trampoline park, klatring struktur, sving sett,Spring Rider, Seesaw, Merry Go Roundog alt annet lekeapparat for barn. Lekeproduktene våre har blitt gode løsninger på mange lekeplasser, for eksempel Parks& Rekreasjons lekeplasser, fornøyelsespark, skole& Førskole lekeplasser, barnehage, barnehage lekeplasser, landskapsarkitekter, temapark, boligleiligheter fellesskap, urbane lekeplasser, kirke lekeplasser, samfunnssentre, barn underholdning sentre, boligmyndigheter, kjøpesentre, supermarked, restauranter og andre steder som er egnet for barn å spille. Vi selger produkter til både innenlandske og utenlandske markeder.

Som produsent av barneprodukter er sikkerhet den første viktige standarden vi overholder. Så alle produktene våre er laget av giftige og miljømessige råvarer testet av SGS, har oppfylt sikkerhetsstandardene for lekeplasser til CE, EN 1176, TUV, ASTM, ISO 9001, ISO 14001 , CHSAS 18001 osv. Vi legger mer vekt på lekeproduktene våre fordi vi vet at det ikke er noe som har råd til barnas safe.

For nå har selskapet vårt rotasjonsformverksted, sveiseverksted, sandblåsing& Spray-Paint verksted, Trearbeidsverksted, Syverksted, Installasjonsverksted, Pakkeverksted, hvert verksted gjør sine profesjonelle jobber og kommuniserer med hverandre for å sikre at sluttproduktenes integritet og sikkerhet.

Vi tilbyr ikke bare de beste lekeplassene, men også den beste servicen. Fra budsjettbegrensninger til begrenset plass, kan vi som dine unike behov utforme rimelige lekeplasser som&# 39 er riktig for deg. Ta kontakt med oss ​​hvis du ønsker å bygge din egen lekeplass, vårt profesjonelle salg vil gjøre ideen din til ekte produkt basert på budsjett, plassstørrelse eller aktivitet.

Velkommen til å være med å lage innovativt, trygt, holdbart, inkluderende lekeapparater for barna våre på KiwiPlay!

Company